Concurs, Jurat, Premis

Lliurament de premis del setè concurs #FiresGirona

9 de desembre de 2016 • By

guanyadrors-fires-girona-2016-entrega-de-premis-2

El volum de participació d’enguany ha superat les 8.000 fotografies, la majoria d’elles a través de la xarxa d’Instagram

El passat dimecres l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, van lliurar els guardons del setè concurs de fotografia #FiresGirona, celebrat amb motiu de les Fires de Girona 2016. Els guanyadors d’aquesta edició han estat: Cinta Olivan (@Cinstars), amb el primer premi; Montse Carré (@Montsercarre), amb el segon premi; i Marc Farrés (@Serrafmarc), guanyador del tercer premi. L’acte de lliurament va tenir lloc a la Sala Renart de l’Ajuntament de Girona. Podeu veure les fotografies guanyadores aquí. Enguany, han participat en la composició de premis l’Hotel Anamaria, l’Hotel NH Platja d’Aro, Anxoves de l’Escala, Coll Verd i Frit Ravich.

Entre totes les fotos presentades al concurs de temàtica relacionada amb les festes i la ciutat, un jurat format per cinc persones, amb l’ajuda de l’Ajuntament, han seleccionat les imatges guanyadores. El volum de participació d’enguany ha superat les 8.000 fotografies, la majoria d’elles a través de la xarxa d’Instagram. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha agraït la participació i ha subratllat “la gran qualitat de totes les fotografies presentades al concurs”.

Per motius d’agenda, els guanyadors del 1r premi i 3r premi no van poder assistir a l’entrega de premis. L’organització s’encarregarà de fer-los arribar els obsequis.

Volem agrair el suport rebut des de l’Ajuntament de Girona durant totes les edicions que ha tingut el concurs, així com el jurat i les empreses que han permès premiar la creativitat a través de la fotografia i d’aquesta manera transmetre al món com són i com es viuen les Fires a Girona.

Gràcies a tothom!