El Jurat

El jurat està format per 5 experts de reconegut prestigi en fotografia i xarxes socials: Marta Alonso, Txe Arana, Ricard Castellet, Francesc Grau i Jordi Ribot.

S’emetrà públicament el seu veredicte en el marc de la festa d’entrega de premis que es farà el divendres 13 de novembre de 2015.

La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 17h del dimarts 10 de novembre. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

 

Marta Alonso

Marta Alonso jurat Fires Girona

Llicenciada en Periodisme i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Internacional de Catalunya, i el 2012 cursa el MIB (Master Internet Business) a l’ISDI. Té més de 6 anys d’experiència en projectes de comunicació digital.

Funda, el 2010, als 23 anys, la seva pròpia empresa, dedicada a l’externalització delcommunity management i el desenvolupament de programari per a mitjans socials, on treballa per a clients com Metges sense Fronteres o Spanair. Ha treballat en botigues creatives digitals i ha estat responsable digital a Espanya d’Edelman (l’àgencia de comunicació independent més gran del món), ha treballat per a eBay, HP, Unilever o Grup Damm.

És professora en diferents programes de masters i postagraus a La Salle, TecnoCampus, Universitat de Barcelona i la University Of New Haven.

 

Txe Arana

Txe Aran jurat Fires Girona

Actriu. Comunicadora. Presentadora TV. Locutora de ràdio. Voice-over. Rapsoda.
Teatre, Cinema, Sèries de televisió. Doblatge. Publicitat.
Veu en off de reportatges i documentals. Programes de Televisió de Catalunya com @Tria33 i @Cinema3, el Mic…
Mestra de Cerimònies d’events. Premsa i Comunicació a Festival Còmic de Figueres.
Articulista i Entrevistadora a Revista Esguard

 

Ricard Castellet

Ricard Castellet jurat Fires Girona

Llicenciat en Sociologia per la UAB, amb més de 15 anys d’experiència professional en el món digital, ha desenvolupat gran part de la seva carrera participant en el llançament i consolidació d’algunes de les “startups” més importants del país. Especialista només en aprendre constantment, té en el social media i l'”ecommerce” seves dues grans passions professionals.

 

Francesc Grau

Francesc Grau jurat Fires Girona

Francesc Grau és especialista en comunicació digital. Compta amb una experiència de més de 15 anys en l’àmbit de l’assessorament a empreses i marques a Internet. Professor de Social Networks del Programa Excecutive MBA de la UOC Business School. Autor de diferents articles de matèries TIC publicats en revistes científiques amb ressó internacional. També autor del llibre “Twitter En Una Semana” de la Editorial Gestión 2000 (Grupo Planeta, 2011). Escriu en el seu blog sobre Diplomàcia Online i tendències COMSULTOR v2.0 des del 2008.

 

Jordi Ribot

Jordi Ribot jurat Fires Girona

Reporter gràfic d’àmplia formació acadèmica, és llicenciat en història de l’art per la Universitat de Girona. S’inicia com a fotògraf professional l’any 1992, al Diari de Girona. L’any1999 funda l’agència fotoperiodística Click Art Foto i n’és gerent fins el 2012. El març del 2012 crea l’empresa Iconna Comunicació Audiovisual, juntament amb el fotoperiodista Joan Castro. És professor associat de la Universitat de Vic on imparteix classes de fotografia i fotoperiodisme. És professor de fotografia a l’ERAM (Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia) que depèn de la Universitat de Girona, Des del 2004 es professor a l’Escola d’Art de Celrà i a l’Estació Jove de Girona. No ha deixat mai de treballar en premsa. Actualment publica al Periodico de Catalunya, al PuntAvui i al Mundo Deportivo. Va idear, dirigir i publicar el llibre de fotografies, Artur Mas. Retrat de l’home i el president. Amb tot l’equip d’Iconna ha portat a terme el projecte Tossudament…Relat del procés catala. L’any 2010 guanya el premi de fotoperiodisme en la primera edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.